je bent hier: Home » videoproductie-fotoshoot

Videoproductie en fotoshoot

Videoproductie met fotoshoot?  Het is een buitengewone en unieke combinatie. Daarvoor bieden onze ervaren specialisten het beste uit twee werelden. De fusie tussen video content en een geweldige foto. Bewegende beelden, stilstaande beelden en geluid.  Het heeft een positief effect op het eindresultaat. Kortom, foto en video is en blijft een onafscheidelijk duo.

Hedendaagse blik op videoproductie en fotoshoot

Videoproductie laten maken of fotoshoot vastleggen

Waarom een video productie met een foto shoot combineren?

  • Ten eerste is de doorgedreven kennis en zin voor kunst een gemeenschappelijk kenmerk. Niettegenstaande het twee volledig verschillende disciplines zijn.
  • Ten tweede moet je de kennis hebben om dit te kunnen verenigen tot een spectaculair resultaat. Want, enkel dan is het relevant binnen je marketing mix. 

Game changer!

Het was net zoals bij de opkomst van de trein. Technologische vooruitgang heeft zijn tijd nodig. Ook toen videoproductie toegankelijk werd voor het grote publiek. Op dat moment dacht iedereen dat fotografie ten dode was opgeschreven. Zo ook bij de uitvinding van het internet. Dat was een echte "game changer". Digitalisering heeft gezorgd voor een hele omwenteling. Vooral op de wijze waarop bedrijven de eindklant bereiken. 360 graden video is daar een mooi voorbeeld van.

Het gaat snel...

We moeten hier niet flauw over doen. Iedereen heeft de beschikking heeft over een smartphone met een degelijke camera. Doordat wij al zo lang actief zijn in de bedrijfswereld hebben we geleerd om ons niet te verzetten tegen elke vorm van evolutie. Daarom is onze aanpak erop gericht om voor iedere klant een unieke realisatie af te leveren.

Heb je een project waarvoor je een video opname en animatie wil laten uitvoeren?  Contacteer ons voor meer informatie of voor een afspraak.


feiten over visuele marketing door Youviph

Visuele content is de meest effectieve marketingtool in ons digitaal tijdperk. Bewegende beelden en geluid zeggen meer dan duizend woorden. Hoewel, er is een belangrijke beperking. Dat komt omdat het hele proces van elke videoproductie of fotoshoot enorm belastend kan zijn. Het is niet de bedoeling dat je hele organisatie onder de stress te zetten. Daarom is een partner die het hele proces onder de knie heeft van onschatbare waarde. Dit vertrouwen moet er zijn. Want het is de garantie op een langdurige professionele relatie.

One stop shop voor video en fotografie

videoproductie en fototshoot, alles bij Youviph

Een fusie van Video met fotografie

In de meeste gevallen ben je verplicht om met minstens twee bedrijven in zee te gaan. Enerzijds voor fotowerk. Anderzijds om een videoproductie uit te besteden. Je vindt bij Youviph beide disciplines onder één dak.

Populaire voorbeelden

  • Video: video testimonial, bedrijfsfilm, instructiefilm, animatie video, blog content, productvideo, aftermovie, promotiefilm, vacature video, ...
  • Foto: product fotografie, team fotografie, ...

Creativiteit die rendeert

Daarom vinden we het belangrijk om onze verbeeldingskracht ten dienste te stellen van je bedrijfsdoelstellingen. Met zoveel mogelijk details. Onze aanpak is gericht op het uitvoeren van een professionele fotoshoot of het maken van een video. Immers, kwaliteit moet renderen voor onze klanten. Een echte aanrader.

meer info ontvangen over onze filmmakers en fotografen?

videoproducite en fotoshoot afgestemd op specifieke behoefte

Afgestemd op je specifieke behoeften

Elke onderneming heeft een specifieke behoefte die centraal staat. Dit zorgt ervoor dat ook elke productie uniek is. Het is namelijk geen bandwerk. Je ziet de dag van vandaag veel te veel dezelfde formats. Dezelfde sfeer, belichting, manier van filmen, voice over, enz...

Eenheidsworst is misschien goedkoper en sneller ingeblikt. Maar ook mist het de nodige identiteit en authenticiteit. En laat dat nu het belangrijkste zijn wat de eindklant zoekt. Wij weten graag hoe wij erg leuke shoots met succes kunnen afleveren. Enkel jij kan ons dit inzicht geven. Zo krijg je de klik met je klanten waarop je altijd al had op gehoopt.

Creativiteit voorop

Het uitvoeren van een professionele productie is niet enkel het begrijpen en optimaal benutten van apparatuur en software. Daar komt uiteraard nog wat meer bij kijken.

Toch voorstander van DIY?

We zitten in het DIY (do it yourself) tijdperk. Waarom zou je betalen voor een video-of fotograaf als je het zelf alleen kan en wil doen? Niemand kan echter op alle vlakken uitblinken. Daar zijn we ons ook van bewust. Daarom werd ons ViphCare programma uitgewerkt. Onder de rubriek "ASSIST". Samen zoeken we naar de aandachtsgebieden en prioriteiten. Alleen zo kunnen we jou het best cachen.
Bekijk ons aanbod, diensten en voorwaarden van ViphCare

Op de hoogte blijven?

Een derde pijler van ons aanbod bestaat uit academie en workshop sessies. Onder de rubriek "LEARN".  Daar wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends die. Interessant om medewerkers een leerrijke ervaring te bieden.

Evenementen

Wens je leuke foto's of een video voor evenementen? Raadpleeg dan zeker  Shareyoursmile

Je verwacht een duidelijk stappenplan

Een duidelijk plan? Gelijk heb je...

Er komt heel wat bij kijken en het is niet de bedoeling dat je geld over de balk gooit. Als klant verwacht je dus een duidelijk stappenplan. En gelijk heb je! Samen met jullie team kunnen we een goed plan opmaken. Een plan zorgt ervoor dat de gekende probleemgebieden onder controle worden gehouden. Risico beheersing heeft als doel om zo snel mogelijk te communiceren mochten er onverwachte dingen opduiken.


videoproductie en fotoshoot meteen duidelijk routeplan met youviph

Een duidelijk plan? Gelijk heb je...

Er komt heel wat bij kijken en het is niet de bedoeling dat je geld over de balk gooit. Als klant verwacht je dus een duidelijk stappenplan. En gelijk heb je! Samen met jullie team kunnen we een goed plan opmaken. Een plan zorgt ervoor dat de gekende probleemgebieden onder controle worden gehouden. Risico beheersing heeft als doel om zo snel mogelijk te communiceren mochten er onverwachte dingen opduiken.


Je bedrijf is geen video of foto set

Het is organisatorisch niet aanbevolen om uw bedrijf om te bouwen tot een film-of foto set. Daarom streven wij ernaar om voor jullie een uitstekend resultaat te behalen met een minimum aan verstoring van je werkzaamheden.

Licht en geluid

Ervaring met alle omgevingsfactoren is minstens van even groot belang. Denk daarbij aan bronnen van verstoring door lichtinval, omgevingsgeluid en onverwachte bewegingen. Als de opname niet onder gunstige omstandigheden kan plaatsvinden krijgen we dat nooit meer rechtgetrokken in de montage.

Geen half werk

Reeds vanaf de conceptuele bespreking nemen we geen genoegen met half werk. Het kan zijn dat er geen klik is. Dit komt voor in een heel beperkt aantal van de diensten die wij aanbieden. Hoe dat komt? Dat kan diverse redenen hebben. Dit communiceren wij altijd zo vlug mogelijk. Alles moet zo veel mogelijk binnen het budget blijven.

Daarom worden pré-productie, opnames, montage en post productie perfect op elkaar afgestemd. Dankzij onze methodologie is iedere stap duidelijk. Dit zorgt voor het noodzakelijke vertrouwen.

WHO YOU GONNA CALL?


 YouViPh!

Een team van ervaren videografen, fotografen, marketeers en specialisten in online marketing staat ter beschikking.

Neem contact op

Contact formulier

0 of 350