je bent hier: Home » academies

Academies en workshops

Academies en workshops.

Het is een geweldige manier om over een bepaald onderwerp te leren. Tevens ontdek je nieuwe projecten en methoden. Een bijkomend voordeel is dat je mensen ontmoet waarmee je van gedachten kan wisselen en nieuwe dingen ontdekken.

Praktisch gerichte kennis overdragen.

Visuele content maken en verspreiden naar de juiste doelgroep. Daar gaat het over in onze academies. Zo gaan we dieper in op de nieuwe trends die het inzetten van foto en video beïnvloeden. Nadien zijn dit geen geheimen meer voor jou.

Diverse formules

 Het bijwonen van workshops kan je helpen om succes te behalen in je professionele omgeving. Wij bieden diverse formules aan in onze opleidingsfaciliteiten of bij jou in het bedrijf. Niets is zo simpel.


Schaaf je kennis bij

learn als onderdeel van de storytelling strategie van youviph

 

YouViph past zich aan

Ben je op zoek naar praktijkgerichte workshops? Dan is onze reeks academies iets voor jou en je personeel. Door middel van deze inspirerende academie leert iedereen de basis vaardigheden van fotografie, video opnames en online marketing. Exclusief voor de deelnemers. 

YouViph past zich aan

Ben je op zoek naar praktijkgerichte workshops? Dan is onze reeks academies iets voor jou en je personeel. Door middel van deze inspirerende academie leert iedereen de basis vaardigheden van fotografie, video opnames en online marketing. Exclusief voor de deelnemers.

In house academies?

Je hoeft zich zelfs niet te verplaatsen. Met onze "in house" formule komt onze collega docent tot bij jou op kantoor. Ga je liever voor de groepsdynamiek en inzichten van andere bedrijven? In dat geval organiseren we op goed bereikbare locaties onze workshops. Wij houden jou graag op de hoogte van ons programma. Gebruik hiervoor ons contactformulier.

feiten over visuele marketing door Youviph

  Off-site training kan vaak zorgen voor een meer afleidingsvrije omgeving voor werknemers. De kans dat ze aan niet aan de verleiding kunnen weerstaan is groter. Dat komt omdat ze in een vertrouwde omgeving zitten. Ontsnappen aan de dagelijkse werk routine is niet zo eenvoudig. Een opleiding op een andere locatie kan je werknemer ook in staat stellen om met anderen met vergelijkbare interesses van gedachten te wisselen. Niets is leuker om tijdens een kwaliteitsvolle academie kennis en ideeën van hen op te doen.

Waarom kiezen voor academies en workshops?

5 voordelen voor jou en je medewerkers

  • investering: opleiding van medewerkers wordt meer en meer een onderscheidende factor tegenover je concurrenten.
  • talent: Haal de verborgen talenten naar boven.
  • bedrijfscultuur: Creëer een lerende organisatie.
  • openheid: moedig het delen van relevante informatie aan
  • loyaliteit: medewerkers die geregeld worden opgeleid zullen zich eerder identificeren met je bedrijf.
academies en workshops van Youviph

Vraag naar onze opleidingen

Wenst je meer te weten hoe u visuele communicatie kunt implementeren in uw opleidingen? Contacteer ons dan snel.

WHO YOU GONNA CALL?

 YouViPh!

Een team van ervaren videografen, fotografen, marketeers en specialisten online marketing staat ter beschikking.

Neem contact op met ons

Contact formulier

0 of 350